iOS @AppleiOS εφαρμογέςiPadiPhoneMobile Navigation @ GPSMOBILE ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία τοποθεσίας στο iPhone ή το iPad σας (iOS Περιοχή)

Πολλά εφαρμογές ακόμη και τα λειτουργικά συστήματα iOS (iPad, iPhone, iPod) που χρησιμοποιώ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ να συλλέγουν και να παρέχουν διάφορες πληροφορίες στους χρήστες.
Από τις αιτήσεις που δείχνει Καιρός si prognoza meto για τρέχουσα θέση, σε εφαρμογές GPS για οδηγούς, γεν Google χάρτες si WazeΌλα χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία τοποθεσίας. Τοποθεσία Υπηρεσίες.

Αν πολλοί χρήστες Η υπηρεσία τοποθεσίας αντιπροσωπεύει ένα πλεονέκτημα, υπάρχουν αρκετά για τα οποία αυτή η υπηρεσία εντοπισμού ενεργοποιείται μόνιμα, τους προκαλεί πονοκεφάλους. Είτε δεν θέλουν το τηλέφωνο να "ξέρει" πού πηγαίνει είτε πόσα βήματα έχουν κάνει, ή αυτή η υπηρεσία καταναλώνει ενέργεια μπαταρίας. Οι λόγοι είναι πολλοί και συζητήσιμοι.

Πριν εξετάσουμε Όπως μπορείτε να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία τοποθεσίας pe iPhone, iPad ή iPod touch, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν χάσετε το iPhone σας, δεν μπορεί πλέον να εντοπιστεί μέσω της εφαρμογής "Βρείτε το iPhone μου"Ούτε στην εφαρμογή"Βρείτε φίλους μου"Δεν μπορείς πλέον να βρεθείς.

Κάθε φορά που η υπηρεσία τοποθεσίας εκτελείται στο παρασκήνιο, σημαίνει ότι μια εφαρμογή ή λειτουργική μονάδα ερωτά την τοποθεσία σας. Αυτό επισημαίνεται με "το βέλος πλοήγησης"Που εμφανίζεται στην επάνω γραμμή, δίπλα στο bluetooth ή μπαταρία.

Πώς να απενεργοποιήσετε την τοποθεσία για το iPhone, το iPad ή το iPod touch

Η υπηρεσία τοποθεσίας βρίσκεται στο "τις ρυθμίσεις απορρήτου"Οποιαδήποτε συσκευή με λειτουργικό σύστημα iOS.

πηγαίνετε στο ρυθμίσεις > Πολιτική Απορρήτου, και στο πάνω μέρος της οθόνης, έχουμε "Τοποθεσία Υπηρεσίες" Από προεπιλογή, αυτή η υπηρεσία ξεκινά, προτείνεται σε κάθε νέα προετοιμασία συστήματος.

Κάντε κλικ στο "Τοποθεσία Υπηρεσίες"Και μετάβαση σε" Υπηρεσίες τοποθεσίας " το πράσινο κουμπί Για να απενεργοποιήσετε την τοποθεσία.

"Απενεργοποίηση" στο παράθυρο διαλόγου που δηλώνει ότι αυτή η λειτουργία θα απενεργοποιηθεί και ότι οι υπηρεσίες "Εύρεση του iPad μου" ή "Εύρεση του iPhone μου" δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες.

Αφού κάνετε αυτό το βήμα, η υπηρεσία εντοπισμού GPS έχει απενεργοποιηθεί στο iPhone ή στο iPad σας.

Σημειώστε ότι ένας στενός δεδομένων κινητής τηλεφωνίας (κινητά 3G internet / 4G) υπηρεσίας Bluetooth si Wi-Fi ή λειτουργία ενεργοποιείται "Αεροσκάφος" Το οποίο υπονοεί κλείστε όλες τις επικοινωνίες iPhone, ΔΕΝ κλείσιμο και τη θέση των υπηρεσιών.
Παρατήρησες proΠιθανώς οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το αεροπλάνο, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε υψόμετρο άνω των 11.000 m με ενεργοποιημένη τη λειτουργία "Plane", διατηρούν ακριβή δεδομένα για την τοποθεσία σας.

Εδώ είναι η θέση μιας εικόνας που λαμβάνονται στο ύψος σας, το αεροπλάνο:

Μόλις κλείσει η υπηρεσία εντοπισμού, τόσο το iOS όσο και οι εγκατεστημένες εφαρμογές δεν θα έχουν πλέον πρόσβαση στην τοποθεσία σας.

Ετικέτες

ένα Σχόλιο

  1. Πολύ καλές συμβουλές! Εκτός από τις κρίσιμες στιγμές όταν έχασε σε μια ξένη πόλη, ή θα πρέπει να έχετε GPS για όσο χρησιμοποιείτε το στοιχείο του χάρτη, είναι καλύτερα να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία.

Αφήστε μια απάντηση

Εφαρμογές για κινητά, σεμινάρια και νέα:
iPhone 7 συν proπροβλήματα με το ios 11 στις υπηρεσίες τοποθεσίας, εφαρμογή SAMSUNG GT-s5222, http://tema buat sonyericson w150,
Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κλεισιμο