FacebookMobile AppsMOBILE ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Πώς να απενεργοποιήσετε κοντινούς φίλους (ή Ειδοποιήσεις για αυτό το χαρακτηριστικό) στο Facebook εφαρμογή για κινητά

Πρόσφατα Facebook προστέθηκε μια σειρά από Νέα τοποθεσίες διαθέτουν για εφαρμογή για κινητά, συμπεριλαμβανομένων Κοντινά Φίλοι, Χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να Μοιραστείτε θέση uiasca με φίλους (ή, ακριβέστερα, κοινοποίηση φίλοι ενός χρήστη όταν βρίσκεται σεproχάνονται από αυτούς). Δεδομένου ότι αυτή η δυνατότητα είναι μία προαιρετικός (Είναι στο χέρι τους χρήστες, εάν θέλουν να το χρησιμοποιήσουν ή όχι) να είναι λειτουργική και φίλοι θα έχουν προφανώς ενεργοποιήσετε το κινητό εφαρμογή που χρησιμοποιείται για smartphone υπό την προϋπόθεση (το χαρακτηριστικό μπορεί διευκρινίσει σε ποια ακριβώς τοποθεσία ο χρήστης εάν επιλέξει να μοιραστεί uiasca θέση στο χάρτη για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα).

Κοντινά Facebook-φίλους

Με τη λειτουργία ενεργοποιημένη, δεν θα απενεργοποιηθεί αυτόματα, αλλά ο χρήστης θα πρέπει να χειρωνακτικά τότε δεν θα θέλουν να κάνουν γνωστή τη θέση τους. Να Κοντινά απενεργοποίηση Φίλοι in Facebook εφαρμογή για κινητά (Και τα δύο Android και η iOS), Παρακαλούμε επιλέξτε το Περισσότερα> Κοντινοί φίλοι> Ρυθμίσεις τοποθεσίας> Κοινοποίηση τοποθεσίας (Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κρατήσετε ένα αρχείο τοποθεσία σας, αλλά δεν θα πρέπει να μοιραστεί με τους φίλους κοιτάζουν Facebook).

disable-κοντινής φίλους

Εάν αισθάνεστε Κοντινά Φίλοι ως χαρακτηριστικό που παραβιάζει την ιδιωτική ζωή σας και δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε ή να βρίσκεται με φίλους (θέση μπορεί να μοιραστεί με τους φίλους, ή βλέποντας τις δημόσιες) Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται για να αφήσει ανάπηρος (Όπως οριστεί από προεπιλογή), Ή από τη χρήση των παραπάνω οδηγιών. Αν δεν σας πειράζει να παρακολουθείτε θέση με τους φίλους σας Μοιραστείτε το στο Facebook, αλλά είναι ενοχλημένος από Ειδοποιήσεις εμφανίζονται αυτό το χαρακτηριστικό, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα Push Notifications πατήστε στην παροχή Περισσότερα> Ρυθμίσεις λογαριασμού> Mobile Push.

Σημείωση: Για να καθησυχαστούν οι χρήστες που θεωρείται παραβίαση της ιδιωτικής ζωής σε μικρή απόσταση φίλοι, αλλά δεν μπορείτε να βοηθήσουν, αλλά να χρησιμοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό, το Facebook τους διαβεβαιώνει ότι θα μπορούσαν πάντα να διαγράψετε τα δεδομένα που καταγράφονται servers κοινωνικής δικτύωσης απευθείας από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής Mobile.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Εφαρμογές για κινητά, σεμινάρια και νέα:
Όπως ενεργοποιήσετε κοντά τους φίλους;, facebook κινητό τοποθέτηση jeu, Βιβλίο% Βελόνα, फेसबुक एप्लिकेशन, γιατί δεν είχα κοντά τους φίλους ??, близки приятели facebook, एच डी फेसबुक, تفعيل φίλους που βρίσκονται κοντά, Facebook%, डाउनलोड फेसबुक app, близки приятели във фейсбук за андроид, % Acevok, вимкнути місцезнаходження самсунг j5, Faceboock%, طريقة تعطيل κοντινό φίλο, kako iz.prijatelja na f.huawei ., близки приятели във фейсбук, λειτουργούν κοντά στο facebook, insta opcija pronadite prijatelje και blizini,
Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κλεισιμο