FacebookMobile AppsΤι νέα;

Πώς μπορείτε να διαγράψετε όλα όσα γνωρίζει το Facebook για τις δραστηριότητές σας

Διαγράψτε το ιστορικό των συνδέσεων Facebook σε άλλους ιστότοπους και εφαρμογές

Εάν είστε χρήστης στο Facebook, είναι πιθανό ότι δεν έχετε επιλέξει μία φορά να συνδεθείτε σε έναν ιστότοπο ή να συνδεθείτε σε μια εφαρμογή χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Facebook. Είναι μια πιο βολική μέθοδος από ό, τι κάνει τους χρήστες εύκολο σε όλους τους ιστοτόπους και σε όλες τις εφαρμογές. Η σύνδεση με το Facebook σε μια εφαρμογή ή μια ιστοσελίδα έρχεται με κάποια έξοδα που θεωρητικά δεν αισθάνεστε, αλλά υπάρχουν. Αφού επιλέξουμε να συνδεθούμε με το Facebook σε έναν ιστότοπο ή σε μια εφαρμογή, η εταιρεία Facebook θα γνωρίζει ποια είναι η περιοχή μας που μας ενδιαφέρει και θα παραδώσει διαφημίσεις και άρθρα σύμφωνα με τις συνδέσεις μας με τις εφαρμογές τρίτων μας.

Πέρυσι, το Facebook αναγκάστηκε να επιτρέψει στους χρήστες να διαγράψουν ολόκληρο το ιστορικό τους στο Facebook με ιστοθέσεις και εφαρμογές τρίτων. Αν και η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αυτό θα συμβεί από το 2018, μόνο τώρα, στις αρχές του 2020, οι χρήστες έχουν αυτή την επιλογή.
Είναι παρόμοιο με τα cookies και τις κρυφές μνήμες σε ένα πρόγραμμα περιήγησης Internet (Chrome, Firefox, Safari, Opera, κ.λπ.).
Στην τελευταία ενημέρωση εφαρμογής Facebook για το Android και το iOS, το Facebook εισήγαγε τη δυνατότητα του χρήστη να διαγράψει αυτό το ιστορικό.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό της αλληλεπίδρασης λογαριασμού στο Facebook με ιστότοπους και εφαρμογές

Το πιο απλό είναι από την εφαρμογή για κινητά Android ή iOS. Πρώτα απ 'όλα, βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Facebook.

1. Ρυθμίσεις & Απόρρητο
2. Ρυθμίσεις
3. Δραστηριότητα Off-Facebook
4. Clear History

Μετά από αυτό το βήμα, ολόκληρο το ιστορικό της αλληλεπίδρασης με τρίτους θα διαγραφεί, αλλά έχετε κατά νου ότι μπορεί να είναι δυνατή η εξακρίβωση της ταυτότητάς σας μετά από μερικούς ιστότοπους και εφαρμογές όπου χρησιμοποιήσατε το λογαριασμό σας στο Facebook για έλεγχο ταυτότητας.

Αυτή η λειτουργία δεν διαγράφει το ιστορικό αναζήτησης στο Facebook ή άλλες προτιμήσεις εφαρμογής. Αναφέρεται αυστηρά στην αλληλεπίδραση του Facebook με τρίτους.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κλεισιμο